ATURAR / PARAR / STOP HOME
Aturem la destruccio de Mallorca
PB
- Monday, September 11, 2000 at 03:05:26 (CEST)
Mes que Diada de Mallorca hauriem de celebrar una Diada del Ciment on els especuladors mes distinguits rebesin l'homenatge de les institucions.
clau
- Sunday, September 10, 2000 at 14:54:13 (CEST)
Fins i tot ja nos foten ses pedras de ses marjades, per forrar chalets als alemans
Jo
- Thursday, September 07, 2000 at 22:19:00 (CEST)
Fins i tot ja nos foten ses de ses marjades, per forrar chalets als alemans
Jo
- Thursday, September 07, 2000 at 22:18:11 (CEST)
la ecotasa,tal y como la ha planteado el Govern,es una tomadura de pelo,su cuantía es ridícula,tanto su previsible recaudación global como unitaria,no tendrá ningún efecto relevante sobre la conservación del medio natural en caso de que se llegue a aplicar,lo cual dudo pués técnicamente es una chapuza.En definitiva pura propaganda,mucho ruído y pocas nueces,para aparentar actividad política medioambiental,y, mientras tanto "Unión Mafiosa" a lo suyo.
M QUINTANA <03.cacm@infotelecom.es.>
- Tuesday, September 05, 2000 at 22:32:24 (CEST)
la ecotasa,tal y como la ha planteado el Govern,es una tomadura de pelo,su cuantía es ridícula,tanto su previsible recaudación global como unitaria,no tendrá ningún efecto relevante sobre la conservación del medio natural en caso de que se llegue a aplicar,lo cual dudo pués técnicamente es una chapuza.En definitiva pura propaganda,mucho ruído y pocas nueces,para aparentar actividad política medioambiental.
M QUINTANA <03.cacm@infotelecom.es.>
- Tuesday, September 05, 2000 at 22:27:06 (CEST)
Un saludo y toda nuestra solidaridad.
Julio - Lanzarote
- Thursday, August 31, 2000 at 13:38:25 (CEST)
Govern dimissió, esteu al servei de l'especulació.
Tomeu B.
- Thursday, August 31, 2000 at 12:23:12 (CEST)
NO, NO i NO a sa destruccio salvatge de sa nostra terra. No volem especuladors a ses nostres institucions.
mario
- Thursday, August 31, 2000 at 12:14:37 (CEST)
Creo que se esta yendo demasiado lejos con la explotacion del terreno y la construccion masificada, la isla se nos va a quedar pequeña.
Jonathan
- Thursday, August 31, 2000 at 11:55:26 (CEST)
Creo que se esta yendo demasiado lejos con la explotacion del terreno y la construccion masificada, la isla se nos va a quedar pequeña.
Jonathan
- Thursday, August 31, 2000 at 11:54:14 (CEST)
Debemos preservar los espacios naturales para las futuras generaciones.
Natalia Bueno Comas
- Thursday, August 31, 2000 at 11:44:47 (CEST)
Antich y Munar / ni un voto os voy a dar.
sole
- Thursday, August 31, 2000 at 11:10:23 (CEST)
Antich i Munar atureu la destrucció o farem la revolució. Pacifica, pero revolució.
capfred
- Thursday, August 31, 2000 at 11:07:35 (CEST)
El 50% de la població actual de Mallorca hi és en excés. No caldria dir-ho, però la condició d'insulartat justifica l'afirmació anterior i la conveniència d'aturar el creixement urbanístic i turístic.
Miquel
- Wednesday, August 30, 2000 at 09:39:21 (CEST)
És trist que l'ambició de tots plegats us hagi tancat els ulls i la boca tant de temps, sense pensar amb les futures generacions, ARA QUE?. Es que ningú sap que vol dir equilibri, sostenibilitat, humiltat, solidaritat. Perquè us deixeu prendre el vostre pa i el dels vostres fills i nets?, al que no li agradi com volen els ciutadans de Mallorca que sigui la seva terra, que fotin el camp cap a casa seva. Teniu tot el nostre suport desde Catalunya.
Maria <antartida@jet.es>
- Monday, August 28, 2000 at 23:27:13 (CEST)
Jo soc empresari d'hosteleria de la costa Brava de Girona i realment crec que s'ha sobrepassat el límit de la sostenibilitat. La nostra costa també està patint importants agresions al medi natural, les infrastructures no donen per a més. En lloc d'apostar per un projecte turístic més durader i respectable amb l'entorn, la nostra cultura i les nostres costums, s'ha obtat per l'obtenció al preu que sigui d'un gran benefici a curt plaç. Així com a vosaltres, l'especulació us ha costat el preu de ser colonitzats pels alemanys i haver arrivat al límit, a nosaltres ens està costan la venta de bona part de la nostra terra com a segones residències d'alguns estrangers i sobretot de gent rica de la capital "Barcelona", encara que aquí segueix quedant molt per destrossar. En l'era del capital i de la globalització es pot comprar i fer el que es vulgui, fins i tot el nostre pais.
jordi <delfi@jet.es>
- Monday, August 28, 2000 at 22:57:32 (CEST)
Ja esta be, no? ja nia prou.
wols
- Monday, August 28, 2000 at 09:22:45 (CEST)
As one walks around Palma, Alcudia or any other town on the island, there are plenty of sites within the current built up areas which could be developed. It is not necessary to use up 'green' land.
Peter South <Carmela@mallorcaweb.net>
- Friday, August 18, 2000 at 17:17:45 (CEST)
La "morantonia" no es suficient. Moratoria per a tota l'illa. No volem al·legacions, volem un parell de collons. O ara, o mai. Aturem la destruccio salvatge de Mallorca.
R. Bull
- Friday, August 18, 2000 at 13:52:03 (CEST)
Mes que moratoria el que cal es que retrobem la nostra dignitat com a poble. Visca Mallorca lliure de lladres i especuladors.
TriLlamp
- Thursday, August 17, 2000 at 19:28:20 (CEST)
Yo se que todo lleva su tiempo, pero uno se arta de que los políticos hablen tanto de moratorias y demás y que cada vez uno vea más urbanizaciones en construcción al lado del mar y bueno lo de la gestión del agua sería otro tema, ¡pero manda huevos también!
joaquin <kinxr@mallorcaweb.net>
- Thursday, August 17, 2000 at 13:18:51 (CEST)
quiero que resiban mas argentinos, por que somos muy capaces.
gustavo <gushiruela@uolmail.com>
- Thursday, August 17, 2000 at 09:23:44 (CEST)
Si volem qualitat de vida, si volem continuar am el turisme, si volem que els nostres fills trobin un pais digne. Ja n'hi prou d'urbanitzacions, ja es hora d'aturar, un poc tard pot ser, pero s'ha d'aturar de construir. per això, jo dic si a la moratòria, però ha de ser més restrictiva.
Toni Marquet <amgaleria@webpollencina.com>
- Tuesday, August 15, 2000 at 19:14:14 (CEST)
La moratoria urbanistica debe afectar a toda la isla. De lo contrario, la propia moratoria se convierte en una norma arbitraria donde la delimitación de zonas esconde multiples corruptelas y pactos oscuros.
Felipe
- Thursday, August 10, 2000 at 12:11:46 (CEST)
Proposta de futur per aconseguir consens entorn la necessària moratòria urbanística absoluta: 1.- Retirar el projecte de llei d'ecotaxa presentat, ja que és sectari al gravar només el sector hoteler. 2.- Oblidar-se dels Parcs Naturals en terres privades: La protecció és posible a través de normes urbanístisques serioses que mai no es podran redactar i aplicar sinó es decreta una moratòria absoluta. 3.- Un cop aprovada la moratòria absoluta caldrà un gran esforç legislatiu per aprovar el Pla Territorial Parcial de Mallorca i altres normes fiscals i de protecció de medi ambient que necessàriament haurien d'acompanyar la norma esmentada. 4.- Aplicació estricta de la llei amb l'objectiu d'assolir la seguretat jurídica que demana un país modern i democràtic.
Ramon
- Sunday, August 06, 2000 at 11:28:03 (CEST)
Venga, venga... a contruir que el mon s'acaba. Ara farem una moratoria de paper que no fa mal ni be. I a viure que son quatre dies. I es que estic de puta mare... els tinc a tots comprats... i es que estic de puta mare... tinc el poble ben enganat
GRUP FHEM I FHEREM
- Sunday, August 06, 2000 at 10:57:23 (CEST)
vendiendo menos pan y ensaimadas sere mas feliz
Jaume Vich <vichja@arrakis.es>
- Saturday, August 05, 2000 at 19:46:12 (CEST)
Crec que la moratòria s'ha d'ampliar a tot Mallorca. I els que es queixin d'inseguretat jurídica els hem de tractar amb contundent seguretat jurídica. Caldrà que estiguin ben nets, que coincideixin els dobles escripturats amb els reals de l'operació de compra,... etc. Com ha dit algú altra, la corrupció es generalitzada i haurem de cercar formules ràpides de relleu generacional en partits tan desfasats com PSM i UM que s'omplen la boca de nacionalisme, o en altres que s'omplen la boca de progressisme com PSOE I EU, o en els verds descolorits. Tots ells, igual que el PP, representen la política al servei de la política. Arribaren trepitjant a Deu i sa Mare. I un cop en el poder fan i desfan al servei de les forces obscures que serveixen: l'enriquiment personal i familiar i els interessos de quatre poderosos. No ens féreu combregar amb rodes de molí. Es necessària una regeneració ètica al servei d'un futur que quatre poderosos han segrestat. Som un poble lliure i volem comandar a ca nostra. Volem autentica seguretat jurídica. Volem participar en els grans temes de govern, per tant volem referèndums i volem tantes coses mes... Volem TRANSPARÈNCIA perquè volem trepitjar la corrupció que ofega al nostre poble.
Soc jo
- Saturday, August 05, 2000 at 11:12:27 (CEST)
Penso que no només a Mallorca s'està arriabnt al límit o ja sobrepassat. Ens estem acostumant a considerar normals les aglomeracions que porten a un sistema de vida, per les persones i pel medi ambient, totalment insostenible. Ja ho estem pagant. Si volem continuar vivint i gaudint d'un mínim de dignitat humana s'ha de deixar de forçar aquests límits. Sense una normativa és impossible que la voracitat de l'enriquiment personal s'autocontroli per si mateix.
Genís B.
- Saturday, August 05, 2000 at 09:07:37 (CEST)
He de felicitar efussivament el Govern Balear per la valentia de prendre una decissió com aquesta. Com a descendent de mallorquins i gran admirador del medi de le illes, penso que o ara s'atura la degradació constant o no es podrà fer mai més. Salutacions ben cordials.
JOSEP Mº MASSIP I GIBERT <adiantum@mailtvc.com>
- Wednesday, August 02, 2000 at 21:06:06 (CEST)
Sorry guys I can't write Espagnol, Catalan or Mallorcin. Some 15 years ago when I visited Eivissa and Mallorca for the first time as a tourist, both the Islands were more beautifull than they are today. Far more beatifull and less crowded. I understand everybody arguing to stop construction and only allow Mallorcin to buy houses. A wiser approach would be to determine what we think are unwanted (tourist) constructions and tear them down to be replaced with "high quality", nicely fitting in the landscape, facilities. That way we would not expand the number of constructions, but we would improve them. I would not know what to do against the increase of prices of normal housing this would invoke. Maybe PEP has a better idea than living on the moon! Sam
Sam Jaarsma <sam.jaarsma@wxs.nl>
- Wednesday, August 02, 2000 at 10:29:40 (CEST)
Es curioso que a muchos se les llene la boca con MALLORCA, y no vean el auténtico futuro. Un futuro que sólo se puede
carlos <carlos@latinmail.com>
- Tuesday, August 01, 2000 at 19:27:35 (CEST)
Hawai no está masificado y "sobrevive dignamente"
Ceci
- Tuesday, August 01, 2000 at 19:19:54 (CEST)
Ja es ben hora
Toni Marquet <amgaleria@webpollencina.com>
- Tuesday, August 01, 2000 at 17:26:33 (CEST)
S´aturarà quan les embogides forces del mercat es subordinin a una consciència cívica i política moralment superior.
pep
- Monday, July 31, 2000 at 19:06:44 (CEST)
no se turarà mentes hi hagui demanda
jose aguilo fuster
- Monday, July 31, 2000 at 08:49:20 (CEST)
El creixement tan accelerat que duim únicament beneficia a uns pocs, i es la causa principal de que perdiguem qualitat de vida.
Joan
- Friday, July 28, 2000 at 23:51:42 (CEST)
El creixement tan accelerat que duim únicament beneficia a uns pocs, i es la causa principal de que perdiguem qualitat de vida.
Joan
- Friday, July 28, 2000 at 23:50:50 (CEST)
Estoy a favor de paralizar el urbanismo en Mallorca hasta que se hayan aprobado normas que impidan el caos politico, urbanistico y social actual. Detras de muchos proyectos aprobados por las instituciones se esconde enriquecimiento personal ilicito de cargos publicos y financiacion ilegal de partidos politicos. Es un secreto a voces.
FGS
- Friday, July 28, 2000 at 16:40:22 (CEST)
los recursos limitados de gaia son mas evidentes en un terreno insular. si no somos capaces, que no lo somos, de parar el absurdo desequilibrio que estamos generando será nuestro final.
biel <budoi@arrakis.es>
- Wednesday, July 26, 2000 at 19:04:03 (CEST)
Munar el poble et diu: para de fer el viu
Llull
- Wednesday, July 26, 2000 at 13:07:40 (CEST)
Vadell ja no et queda sensibilitat a la pell. Que et donguin un copet al clatell i deixa de fer el pasarell.
socarrel
- Wednesday, July 26, 2000 at 12:51:01 (CEST)
Munar escolta la terra et crida.
somereta
- Wednesday, July 26, 2000 at 03:01:38 (CEST)
Mallorca moratoria urbanistica Ja Ara mateix
teula vella
- Wednesday, July 26, 2000 at 02:59:50 (CEST)
No solo es necesario paralizar el 100% de las construcciones sino que debería reordenar todo lo que hay construido, derribando tantos edificios como sean necesarios. No olvidemos que todo lo que sube baja, si hoy las costas están totalmente degradadas, es posible regenerar. Por ejemplo, derribando toda la primera linea de la playa de Magalluf y reforestando la misma con pinos es posible volver a disfrutar de la paradisiaca playa que aparece en las postales de los años 50. Por otro lado debemos ser conscientes que gracias a la tecnología moderna, a la cual tenemos acceso, es posible crear una economía que no esté basada exclusivamente en el binomio TURISMO-CONSTRUCCION. Si seguimos así, en no demasiados años Mallorca será un sitio horrible para vivir, un lugar hacinado. Construir NO, derribar SI.
Miguel Zúñiga <ibercomp@atlas-iap.es>
- Wednesday, July 26, 2000 at 00:37:58 (CEST)
PONENCIA DE LES JORNADES D´ACEDE A CANÀRIES Resumen BASES PARA EL DISEÑO DE ESTRATEGIAS DE FIDELIZACIÓN EN DESTINOS TURÍSTICOS MADUROS Desiderio Gutiérrez Taño Juan Ramón Oreja Rodríguez UNIVERSIDAD DE LA LAGUNA PALABRAS CLAVES: Destinos turisticos maduros, fidelización, gestión del entorno, Quick Cluster, segmentación de turistas, Valle de La Orotava, Puerto de La Cruz. Dentro de una línea de investigación centrada en la problemática estratégica de los destinos turísticos, hemos procedido a la tipificación de las distintas etapas de sus ciclos de vida a partir de una revisión crítica del modelo seminal de Butler. Entre los diferentes destinos catalogados en función de la etapa del ciclo de vida en la que se encuentran inmersos, nos hemos fijado en los destinos maduros, situación en la que se encuentran algunos centros turísticos de las Islas Canarias como es el caso de Puerto de la Cruz (Valle de La Orotava) en la Isla de Tenerife. Antes de diseñar las estrategias de gestión del entorno por parte de los organismos responsables correspondientes, sobre las que asentar un planteamiento de marketing relacional en la vinculación del visitante con el destino, y con ello dar respuesta a la problemática estratégica del destino turístico maduro, se ha procedido a analizar las bases sobre las cuales se pueden sentar las estrategias de fidelización hacia esos destinos turísticos. Como sabemos, proporcionar experiencias turísticas de alta calidad, es decir, alcanzar la excelencia turística del destino desde la perspectiva del visitante, se conforma como uno de los objetivos fundamentales en las estrategias de fidelización de los destinos turísticos. La satisfacción de los visitantes con el destino turístico está afectada por una gran amplitud de factores y circunstancias, no sólo referidas al establecimiento de alojamiento, sino además, por las infraestructuras, las condiciones medioambientales, la oferta de ocio, comercial, etc. que proporciona el entorno donde aquél se ubica. Obtener la excelencia turística es más fácil cuando los oferentes y agentes turísticos saben lo que sus clientes esperan de la experiencia y conocen los aspectos que intervienen en la creación de la excelencia turística. A tales efectos, hemos desarrollado una metodología que en primer lugar identifica los factores determinantes de la excelencia de un destino turístico (aplicado a Puerto de la Cruz), a través del análisis de las actividades previstas realizar por el visitante en el destino. Estos factores, a su vez, y mediante la utilización de algoritmos de clasificación (Quick Cluster), nos han posibilitado la identificación de los distintos segmentos de clientes vinculados al destino. El análisis (cualitativo y cuantitativo) de la información generada de la valoración de la excelencia percibida por cada uno de los segmentos, nos ha permitido determinar una segmentación de los turistas de la temporada analizada (diciembre-enero) en los siguientes grupos: Descanso (39,3%), Naturaleza activa (33,.6%), Cultural (15%) y Diversión (12,1). Para cada segmentos se ha obtenido una valoración muy exhaustiva del destino lo que permite una base para la priorización de las mejoras a realizar en el destino en función de sus expectativas y grado de satisfacción. Los aspectos considerados como lo mejor del destino son el clima (39.6%), la naturaleza (34.7%) y la amabilidad de la gente (18.0%). Los aspectos considerados peores del destino, expresados igualmente de forma espontánea, se refieren al deterioro del paisaje (12.5%), el acoso de los vendedores (10.4%), los ruidos (8.4%) y el demasiado tráfico (8.0%). Los aspectos del destino que se deberían mejorar (respuesta espontánea) destacados en mayor medida giran a la necesidad de parar de construir (15.5%), adecuación de aceras (11.4%), reparar paseos y jardines (11.1%) y mayor limpieza en las calles (11.0%). Alrededor de un 10% de los que han venido más de una vez al destino, consideran que ha empeorado en relación a su última visita, siendo el deterioro del paisaje el motivo principal de esta consideración. La comparación de los resultados de las expectativas de cada segmento frente a la valoración de la experiencia en el destino se configura como la bases para orientar el diseño de estrategias de gestión del entorno encaminadas a fundamentar una arquitectura estratégica de fidelización de visitantes al destino turístico maduro analizado.
PEP
- Tuesday, July 25, 2000 at 18:02:55 (CEST)
Si por lo menos, parasen lo que sa hace ilegalmemte y sin permiso... pero ni eso.
Pep
- Monday, July 24, 2000 at 22:43:01 (CEST)
¡no acabo de comprender como aún se puede hacer una encuesta sobre este tema! ¡Es claro que se tiene que parar la construcción!Estamos saturados del todo y al que le interesa, que muchos no lo dicen, mejor no revolver...es porque tienen un dinero que ganar, para él o para su familia, y les importa un pepino el futuro de los demás.Yo me permitiría un consejo, sin animo de ofender a nadie: menos hablar y mas comprometerse directamente con los grupos abiertamente en lucha contra la especulación del suelo, lease G.O.P, Greenpeace, u otros parecidos. Gracias y saludos Cristófol
cristobal ortiz portela <ortiz@mundivia.es>
- Saturday, July 22, 2000 at 18:28:11 (CEST)
Definitly should be stopped and only Majorcqine should be able to buy property.prices are too high.
sprocket <sprocket@mail.bip.net.se>
- Wednesday, July 19, 2000 at 12:58:45 (CEST)
Live in the moon is a good thing, Sam.
pep
- Tuesday, July 18, 2000 at 13:35:19 (CEST)
I feel Mallorca has not grown to its limits at all places, altough I agree that certain areas start te be over populated. An answer to that is to develop a long term plan that improves -and is focussed on- the quality of living (life) and stick to it! It should also include transportation, and more specifically the poor infrstructure. Stopping expansion will only drive prices of quality housing to the sky (like they are already)!
Sam Jaarsma <sam.jaarsma@wxs.nl>
- Monday, July 17, 2000 at 21:25:09 (CEST)
es una pena,lo que hacen con la isla
JOSE MARIA BLANCO MIRO-GRANADA <blanco@redestb.es>
- Monday, July 17, 2000 at 18:38:28 (CEST)
EL DIA DEL MUNDO: 17-07-00 PALMA.— La Conselleria de Turisme ha concedido en lo que va de año siete autorizaciones previas de apertura de otros tantos establecimientos hoteleros, tanto urbanos y rurales, que suman 1.121 plazas y que se añadirán a los centenares de plazas que actualmente están construyéndose en tres hoteles de propiedad alemana en Calvià y Camp de Mar, un hotel de grandes dimensiones del presidente de Globalia, Juan José Hidalgo en Muro, el hotel de Marriott en Llucmajor, entre otros. ...BATUA EL MON DE PACTE DE NO RES!!!
PEP
- Monday, July 17, 2000 at 18:21:31 (CEST)
Hem de frenar el creixement turístic i urbanístic per fer fornt al col.lapse del territori, els recursos i les infrastructures que patim cada vegada amb més intensitat.
Jordi López
- Monday, July 17, 2000 at 11:31:07 (CEST)
Més que aturar-se el flux de visitants, s´hauria d´estancar, que és una altra cosa.En quan al creixement urbanístic per a segones residéncies,aturar-lo completament.He dit "segones":les joves parelles que cerquen una casa a un preu raonable serien les grans perjudicades si hi hagués un estancament total, els preus es dispararien i hi hauria una forta especulació amb les vivendes ja existents. Moltes gràcies.
bernat jofre i bonet <bjofre@mmyalert.com>
- Monday, July 17, 2000 at 09:48:05 (CEST)
aquest és un tema que em produeix fàstic. estic fart de sentir tot tipus de justificació a favor de que mallorca es segueixi convertint en una massa de ciment i carreteres, que els propietaris tenen dret a fer el que vulguis, que tots volem segona residència que bla bla bla. que redimoni farem quan la illa sigui una porqueria tota sencera? aturau ja aquesta merda, i a veure si els del pacte de progrés es deixen de xorrades i comencen d'una puta vegada a fer alguna cosa. perdonau el llenguatge però aquest tema em deprimeix i em posa de molt mala llet.
Joan Andreu Juan Torrens <joa-net@mallorcaweb.net>
- Friday, July 14, 2000 at 12:35:06 (CEST)
Les Illes Balears no poden suportar més turisme i, molt manco, més urbanització. És urgent anar JA cap al turisme de qualitat oferint serveis que encara tenim escassament: museus i activitats culturals DE PRIMERA, natura protegida i activitats d'avantguarda. Sobre les urbanitzacions, tres punts: 1.- ATURAR JA: no podem permetre'ns el luxe de construir més, però sí reformar i rehabilitar 2.- Esbucar TOT D'UNAque es pugui aquelles urbanitzacions abandonades o il.legals: es pot usar el seu sòl per a noves construccions o convertir-lo en espai verd o cultural 3.- Fer molta I BONA pedagogia per què els ciutadans/es vegem que no és necessari "posseïr" el païsatge: es gaudeix a moments, no es compra, RÈS NO ÉS ETERN. Si, entre tots, ens conscienciam de que això és així i, sobretot, TREBALLAM en aquest sentit, podrem gaudir d'aquest país molt, molt de temps.
Jesús Estremera i Mas
- Friday, July 14, 2000 at 05:15:45 (CEST)
La GRAN MURADA XINESA en versió balear: ciment a senalledes des del port d´Andratx fins a Cala Pi. Enhorabona als arquitectes d´aquesta magna obra que ens permetrà sortir al Guinnes i així promocionar com Déu mana el turisme i obtenir més ingressos per poder continuar la murada fins enrevoltar l´illa. Gràcies Cañellas, gràcies Màtigues, gràcies Kerónimo, gràcies als joves del PP amb horxata a les venes, gràcies, en fi, a tots els que ho heu fet possible.
Pep
- Thursday, July 13, 2000 at 12:57:10 (CEST)
Demasiado idealista esto de que todo el mundo tenga que pagar la ecotasa. Lo mejor es que se arreglen con lo que ya tienen administrandolo mejor y haciendo buenas leyes que se cumplan
Sebas
- Wednesday, July 12, 2000 at 13:30:59 (CEST)
Interesante la propuesta de Ramón de generalizar el pago de la ecotasa y no solo para el sector hotelero.
FH
- Wednesday, July 12, 2000 at 12:42:53 (CEST)
Algu em podria dir la quantitat que el govern balear destina a la campanya d'estalvi d'aigua. Per que jo tenc es grifo ben tancat fa dies i avui em decideixo arentar-me per fi sa cara i no m'ha sortit cap dels duros que jo pobre de mi me pensava que tenia estalviats. Perdoneu ses faltes pero a la meva epoca ens feien xerrar i es criure "en cristiano"
Andreu
- Wednesday, July 12, 2000 at 10:16:34 (CEST)
Prou de ciment prou de merda per tot arreu
joanet
- Tuesday, July 11, 2000 at 22:42:22 (CEST)
Ecotaxa per a tothom. Vull insistir en la idea que ja vaig apuntar ahir quan deia que s'hauria d'aplicar l'ecotaxa sobre tots els agents econòmics de Mallorca i m'agradaria que d'altres participants en el debat hi diguessin la seva. Penso que es podria refinar el sistema si s'eximís del pagament de l'ecotaxa a aquells empresaris i professionals que fessin inversions mediambientals. Evidentment el tipus d'inversions i les quantitats haurien d'estar perfectament taxades per la llei per evitar corrupteles. Això provocaria que fos la pròpia societat qui fes bona part de les inversions mediambientals que es volen fer amb la recaptació de l'ecotaxa i ajudaria a que en certa forma tots ens sentíssim responsables de la protecció de la nostra terra. Tot són avantatges. El que per alguns seria una despesa en impostos per a molts altres -i penso especialment en els hotelers- seria una inversió amortitzable. Per altra banda, els doblers sempre generan més riquesa si no tenen que passar per les mans foradades de l'administració. Hem de demostrar al món sencer que sabem gestionar els nostres recursos naturals i encara el futur de forma equil·librada cercant fórmules innovadores que comprometin tota la societat al marge de banderes i rivalitats polítiques que tant de mal han fet i fan a la nostra terra.
Ramon
- Tuesday, July 11, 2000 at 22:35:04 (CEST)
Els partits que formen el Pacte de Progrés tenen tots els números per no aconseguir la majoria absoluta en les properes eleccions autonòmiques. Han caigut en la trampa de Munar que s'està preparant per tornar a governar amb el PP. Haurem d'esser contundents i deixar amb el cul a l'aire tota aquesta colla d'especuladors. El xantantge polític permanent per aconseguir fites personals de poder i enriquiment s'ha d'acabar. L'anunci de la creació d'un cos de voluntaris de medi ambient per part del CIM és una notícia ben cínica que els humoristes hauran de seguir de ben a prop. Ja m'imagín la foto inevitable de na Munar envoltada de voluntaris que hauran passat per un càsting rigorós. Després gran millonada en campanyes publicitàries i tot per tapar que des d'UM no es defensa Mallorca sinó mes aviat els interessos personals d'uns quants cacics. És UM un partit polític o UM són les sigles d'una Unió Mafiosa?
T. P.
- Tuesday, July 11, 2000 at 21:21:19 (CEST)
Our own experience in the UK rural areas has shown that tourists always destroy the thing they come to see. Tourism will develop, but tatses will change and unrestricted development in the same way that it has already been done will lead to the same pollution problems and dereliction as we see with industrial exploitation. Tourism as we know it will chnge.
Andrew Hubert von Staufer <christmas.archives@btinternet.com>
- Tuesday, July 11, 2000 at 16:59:42 (CEST)
Passa d'hora d'aturar el creixement urbanistic, per mlt que s'hi oposin els poders "factics" i el seu representant institucional, el PP
Bernat
- Tuesday, July 11, 2000 at 13:28:15 (CEST)
MORATÒRIA URBANÍSTICA I TURÍSTICA, PERÒ JA I AMB EFECTES RETROACTIUS!!!
tpb
- Tuesday, July 11, 2000 at 13:07:14 (CEST)
Es evidente que hemos llegado al limite y que la corrupción repecto a temas urbanisticos es generalizada.
Matias
- Tuesday, July 11, 2000 at 12:27:57 (CEST)
Fora especuladors! Volem comanar a ca nostra!
siurell petit
- Tuesday, July 11, 2000 at 11:50:03 (CEST)
It shouldn't be stopped, but it should be controlled. Development cannot be stopped altogether anywhere - but we can issue strict guidelines and laws as to the rate of development, maximum development allowed in any one area and so on.
Christopher Stiegler <cstiegler@nascr.net>
- Monday, July 10, 2000 at 18:17:36 (CEST)
Bé, jo ja he decidit abandonar. Mallorca s'està convertint en un niu de merda. Això ja mai serà com era, si no s'atura. Però per això caldria que tots plegats fossim una mica (molta) més egoistes. Pensau-hi sobre si ho sou d'egoistes. Salut!
Joan Miquel <gok@MallorcaWeb.net>
- Monday, July 10, 2000 at 17:03:32 (CEST)
En Somera, quatre lletra ferits i un parell d'ecologistes domingueros ens volen fer creure que podem parar es mon perque ells ho han decidit.
Jaume
- Monday, July 10, 2000 at 15:24:26 (CEST)
Ecotasa per a tothom. Crec que s'hauria d'aplicar l'impost anometat ecotaxa a tota l'activitat econòmica de les illes per convertir-lo en un impost totalment solidari on tots els agents econòmics hi contribuexin segons els seu potencial i la repercusió mediambiental de la seva activitat.
Ramon
- Monday, July 10, 2000 at 15:20:01 (CEST)
Se tenía que haber parado hace unos años. El sesenta por ciento de la capacidad actual hubiera sido lo ideal. Enrique Fuentes Mancebo
Enrique Fuentes Mancebo <enrique.fuentes@brevet.nu>
- Monday, July 10, 2000 at 14:35:18 (CEST)
se tenía que haber parado hace unos años. El sesenta por ciento de la capacida actual hubiera sido lo ideal.
Enrique Fuentes Mancebo <enrique.fuentes@brevet.nu>
- Monday, July 10, 2000 at 14:31:47 (CEST)
Som o no som? I si som, per què hi som? Aturam o no aturam? I si aturam, per què aturam? Canviam o no canviam? i si canviam, per què canviam? Nosaltres mereixem el que passa perque en conjunt hem actuat com a nous rics i hem despreciat la nostra cultura i la nostra terra. Els que no mereixen tot això són les generacions del futur. Ells ja no tendran opcions. Ells hauran de viure per obligació en un món egoista i desiquil·librat. Aquest és el llegat merdós que podrem deixar als nostres fills. Merda!
Somera <someradelaserra@hotmail.com>
- Monday, July 10, 2000 at 13:05:33 (CEST)
Per què parar de construir ara que ja som a punt d'aconseguir la urbanització total? No donem l'esquena als instints. Si de nins ja construïm castells d'arena arran de mar, per què no fer-ho de grans? Deixem sortir l'al.lot que portam a dins. Construïm més ara que encara queda una mica d'espai.
E. Merkwurkdigliebe
- Monday, July 10, 2000 at 09:08:06 (CEST)
PROU DESTRUCCIÓ A LES NOSTRES ILLES/STOP TOTAL CREIXEMENT ZERO/ PROU DE CIMENT A CASA NOSTRA/PROU DE TURISME MASIFICAT I BARROER/ ATUREM EL CATACLISME DEPRADADOR/STOP ALS CAMPS DE GOLF/ L'AIGUA ES UN BÉ DE TOTSPROTEGIM-LA/
VICENÇ <TITOLA@teleline.es>
- Monday, July 10, 2000 at 08:20:21 (CEST)
PROU DESTRUCCIO A LA NOSTRA TERRA A LES NOSTRES ILLES CREIXEMENT ZERO STOP TOTAL PROHIBIT VENDRE NI UN PAM MÉS DE CASA NOSTRA NI ALS ESTRANGERS NI ALS FORASTERS INCAUTACIÓ
VICENÇ <TITOLA@teleline.es>
- Monday, July 10, 2000 at 08:07:03 (CEST)
Prou de creixement desbocat a ca nostra.
Soca
- Sunday, July 09, 2000 at 22:51:34 (CEST)
Encara ens ho demanam? Encara hi ha gent que vota que no? Que ho sentin tots els partits del Pacte, que ho senti el Consell Insular, que ho sentin els ajuntaments: s'ha d'aturar el creixement urbanístic i turístic. Per la nostra qualitat de vida. Per solidaritat amb les generacions que vendran. Per solidaritat amb els pobles que no poden tenir els nostres nivells de consum. Per garantir el futur. Per sentit comú. Per sensibilitat. Per dignitat.
Miquel Àngel Llauger <d63730@autovia.com>
- Saturday, July 08, 2000 at 16:14:44 (CEST)
Es construeix massa i malament. Sense pensar en les conseqüències immediates de les noves places d'ocupació. Les infrastructures d'accés, d'energia, d'aigua... no donen abast. La producció de deixalles és multiplica constantment. Tots ho veuen, tots callen, tots van bé! Però Mallorca, no.
Aina <aina@mallorcaweb.net>
- Saturday, July 08, 2000 at 01:22:22 (CEST)
Ja està bé! La cobdícia no té aturall i el nostre futur està en perill! Mallorca no pot ser tractada com si fos un solar industrial ampliable al dictat d´hotelers, constructors, touroperadors i els seus servs del PP.
aby
- Friday, July 07, 2000 at 18:57:05 (CEST)
Crec que ja està bé! em fa asco anar per alcúdia, platja de muro, can picafort, cala millor, cales de mallorca, adtraix, platja de palma, tot calvia...
Pere <payeras@teleline.es>
- Friday, July 07, 2000 at 18:49:23 (CEST)
Crec que ja està bé! em fa asco anar per alcúdia, plaja de muro, can picafort, cala millor, cales de mallorca, adtraix, platja de palma, tot calvia...
Pere <payeras@teleline.es>
- Friday, July 07, 2000 at 18:49:18 (CEST)
Crec que ja està bé! em fa asco anar per alcúdia, plja de muro, can picafort, cala millor, cales de mallorca, adtraix, platja de palma, tot calvia...
Pere <payeras@teleline.es>
- Friday, July 07, 2000 at 18:49:16 (CEST)
Provant el nou debat. Salutacions.
Redacció <master@mallorcaweb.com>
- Friday, July 07, 2000 at 18:46:29 (CEST)
BACK

Home